Hoi, ik ben Robin

Met ruim 40 jaar ervaring kijk ik met passie en kwaliteit wat ik voor u kan betekenen op het gebied van schoenen, lederwaar, tassen en sleutels.

Begonnen als fietsenmaker, opgeleid tot schoenmaker in de brede zin van het vak. Denk naast schoenreparaties ook aan sleutels, lederwaar en de reparaties daarvan tot aan het slijpen van alle soorten schaatsen. Na 25 jaar de stap gewaagd om voor mezelf te beginnen en al mijn ervaring in te zetten in de vorm van een eigen zaak.

De uitspraak "De schoenmaker, kan meer dan u denkt"  beaam ik. Kom dus altijd langs met klussen waarvan u geen idee heeft waar u terecht kunt. Van paardenkleden tot aan reparaties aan een trampolinezeil; try me!

Schoenmakerij

Of het nu schoenreparatie, maatwerk of onderhoud is, ik sta voor u klaar. Meestal kunt u wachten of dezelfde dag terugkomen. Maar altijd is uw schoenreparatie uiterlijk de volgende werkdag klaar.

Berg/wandelschoenen

Ik heb mezelf gespecialiseerd in het repareren van berg- en wandelschoenen. Alleen een hak of een compleet nieuw onderwerk, ik help u graag.

Riemen

In onze winkel beiden we kwaliteitsriemen aan van puur leer en in alle kleuren, structuren en maten.

Sleutelservice

Bij Rob & Co kunt u uw sleutels bij laten maken terwijl u wacht. Heeft u een bijzondere sleutel? Bel even of kom gerust langs, dan kijken we even naar de mogelijkheden.

Healthy Back Bag

Rob&Co verkoopt met trots de echte Healthy Back Bags; een genot voor uw rug en voor het oog. We bieden verschillende maten en kleuren aan.

Wat nog meer?

Meer dan u denkt!

Coupeuse

Benieuwd naar wat Connie voor u kan betekenen in het kledingatelier?